Geen categorie

GA OP ZOEK NAAR DE VRAGEN DIE JOU VERDER BRENGEN IN WERK EN RELATIE(S)

Het Coronavirus en de maatregelen die genomen zijn om alle ellende zoveel mogelijk in te perken is voor velen van ons een gruwel. Alle afleidingen in ons leven vallen weg, geen fysieke contacten, werk, sport, noem maar op. En juist het wegvallen van alle afleidingen is misschien wel een ‘blessing in disguise’, ook al voelt het wellicht niet zo voor jou.
De ‘blessing’ is dat je nu de tijd en ruimte hebt om de confrontatie met jouzelf aan te gaan. Confrontaties die je eerder uit de weg ging omdat het te moeilijk of ingewikkeld voor je was, maar die allang al nodig waren omdat ze jou in jouw vrijheid beperken. Moeilijke zaken die betrekking hebben op jouw relatie(s) of jouw werk. Herken je dit?

Mail of bel voor een gratis (vrijblijvend) online gesprek.

Loop niet weg van van moeilijk is..

Ga het aan zodat je een nieuwe vorm kunt geven aan jouw leven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *