Geen categorie

Wat zij het allerliefste wilde…

WAT ZE HET ALLERLIEFSTE WILDE…
Toen ik haar die vraag stelde tijdens het intakegesprek voor een mogelijk coachtraject, barstte ze in tranen uit. Ze voelde van alles maar durfde het bijna niet uit te spreken. Al jaren deed ze hetzelfde, zowel in haar privé leven als op haar werk. En nu ze helemaal vast was gelopen waande ze zich in een roes van uitzichtloosheid. Ze zat klem tussen allerlei belemmerende overtuigingen zoals ‘wie zit er nog op mij te wachten’ en ‘ik ben nu te oud om nog stappen te zetten’. De vraag raakte haar precies op die plek binnenin haar die zo graag gezien wilde worden. En toen ze haar passie, drijfveren en kwaliteiten (her) ontdekte en nieuwe richtingen had gevonden waarin ze die tot uitdrukking kon brengen, kon ze vol vertrouwen de stappen zetten naar een nieuw begin. Op 56-jarige leeftijd vond en kreeg ze de baan waar ze altijd van gedroomd had.
Wil jij herontdekten waar jouw kracht en passie huizen? Ben je bereid om er alles uit te halen wat in jou zit? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek! info@bureauspiegelogen.nl | 06 44354474 ook eens een kijkje op mijn profiel op Coachfinder.nl en website www.bureauspiegelogen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *