GOED DAT JE MIJ GEVONDEN HEBT!

Dat betekent dat je er nu aan toe bent om vrijheid, geluk, liefde en passie opnieuw in jouw leven toe te laten.

Loop je vast in de dingen die je doet binnen jouw relaties of op het werk?

Vraag je jezelf wel eens af hoe het toch komt dat je niet wordt begrepen of dat je niet begrijpt waarom je bepaalde dingen steeds op dezelfde manier doet met een ongewenste uitkomst? Of merk je dat je bepaalde dingen niet doet omdat je ideeën over jouzelf hebt zoals ‘ik kan dat toch niet’ of ‘ik doe er toch niet toe’ of ‘dit is nu eenmaal hoe ik ben’?

Merk je dat jouw lijf je op allerlei manieren signalen geeft dat het NU tijd is om te veranderen maar je weet gewoon niet hoe?

Ben je eraan toe om jouw levenspad te vervolgen in vrijheid, zonder oude ballast en met hernieuwde energie?

Goed dat je mij hebt gevonden…ik ben jouw spiegel en loop graag met je mee..