LEVENSCOACHING

Is dit nu alles?

Je stelt jezelf deze vraag steeds vaker. Je ervaart  innerlijke onrust en hebt het gevoel dat je geleefd wordt en zelf geen keuzes kunt maken. Je vraagt je af wat de zin van jouw bestaan is en weet niet goed wat jouw plek is. Je bent het overzicht over jouw leven een beetje kwijt en zoekt naar balans maar weet niet goed hoe.

Herken je dit?

Als levenscoach integreer ik verschillende coach methodieken. Centraal in de gesprekken staat het streven naar bewustwording en authenticiteit. Bewustwording van wie je werkelijk bent en wat je in dit leven te doen hebt zodat je in vrijheid kunt kiezen hoe je jouw leven vorm wilt geven.

Om inzicht te krijgen over wat je belangrijk vindt, over jouw passie, jouw ZIJN kan het nodig zijn om informatie over jezelf te verzamelen. Informatie over datgene wat je soms tegenhoudt om in actie te komen, over je overlevingsstrategieën, over hoe je jezelf opstelt in relaties (zowel in jouw werk als privé), over hoe je communiceert met jezelf en anderen en op welke manier jouw verleden daarop van invloed is.

Inzicht ontstaat wanneer je informatie over jouzelf herkent, erkent en kunt duiden. En van daar uit werken we toe naar een oplossingsrichting die antwoord geeft op drie vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Ik werk holistisch, d.w.z. ik kijk naar jou op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Bij het werken naar een oplossing voor jouw vraagstuk worden al deze niveaus betrokken.

De methodieken die ik gebruik stem ik af op en met jou. Je kunt hierbij onder andere denken aan NLP, Transactionele Analyse, lichaamsgerichte oefeningen, RET, systemisch coachen (d.m.v. opstellingen) en het werken met jouw biografie.