LOOPBAAN COACHING

Je bent toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan. Je huidige baan past niet meer goed of je gaat niet meer met plezier naar jouw werk toe. Je hebt er al over nagedacht en misschien al met anderen over gesproken maar weet nog niet goed wat je anders wilt en kunt doen.

Ik help je om inzicht te krijgen in jouw talenten, mogelijkheden en kwaliteiten en contact te maken met jouw innerlijke drijfveren. Zodra hier duidelijkheid over is kan je gericht sturing geven aan jouw loopbaan zodat je die baan vindt die bij jou past!

Vragen die je bij loopbaancoaching kunt onderzoeken zijn bijvoorbeeld:

  • hoe zet ik mijn kwaliteiten en vaardigheden in en welke kan en wil ik verder ontwikkelen?
  • ik wil iets anders doen, maar ik weet niet wat?
  • hoe kan ik mijzelf beter profileren?
  • hoe creëer ik een nieuwe uitdaging op mijn werk?
  • mijn baan is best leuk, maar is dit het nu?
  • hoe kom ik beter voor mijzelf op op het werk?
  • hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven?

Door middel van loopbaancoaching krijg je helder waar je goed in bent, wat je doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.

Na een uitgebreide intake stellen we samen een plan van aanpak op waarin we jouw coachvraag helder formuleren en concrete en haalbare doelen opstellen. Je doet oefeningen en krijgt huiswerkopdrachten zodat je in de praktijk aan de slag gaat met hetgeen je over jezelf geleerd hebt. We maken afspraken over het aantal gesprekken. Gemiddeld duurt een coachtraject 7 gesprekken.