OVER MIJ

Woonachtig in Amsterdam, geboren en getogen in Alkmaar met wortels van mijn grootouders in Drente, Friesland en Amsterdam.

Deze combinatie leidt tot een nuchtere ‘down to earth’ kijk op het leven, een groot relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor.

Al mijn hele leven ben ik leergierig en op zoek naar de betekenis van alles, naar de zin van het bestaan..naar de zin van mijn bestaan. Ik vroeg me al jong af: ‘ Wat is mijn toegevoegde waarde? Wat is mijn levensdoel?’ en vond maar niet de antwoorden.

Als kind was ik al dol op muziek, tekenen, toneelspelen en op 17-jarige leeftijd belandde ik op het conservatorium waar ik onder andere dwarsfluit heb gestudeerd en dramalessen heb gevolgd.

Na jaren muziekles gegeven te hebben ben ik vanaf 2000 binnen het HR vakgebied gaan werken en studeerde ik naast mijn werk HRM, bedrijfskunde, NLP en Mastercoach (www.europeesinstituut.nl) en volgde ik vele trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ik hou van mensen en gedrag intrigeert me. Wat maakt dat iemand doet wat hij doet. Wat maakt dat het leven soms zo onnodig ingewikkeld is en dat je daar last van hebt en niet weet hoe het anders kan.

En hoe doen die mensen het toch die in volledige vrijheid hun eigen keuzen maken en authentiek hun leven leiden…..volledig in het hier en nu zijn.

De variëteit in opleidingen en trainingen hebben mij veel gebracht maar de grootste geleerde lessen komen uit mijn eigen leven.

Lessen over liefde, verlies, verbinding, loslaten en individualiteit.

Om de werkelijke betekenis van deze lessen te begrijpen heb ik besloten om in volle overgave alle antwoorden op al mijn vragen te zoeken. En deze zoektocht bracht mij naar mysterieuze en krachtige plekken en ik ontmoette veel wijze, mooie mensen. Leermeesters in vele vormen en formaten…

En bovenal: ik ontmoette mijzelf…

En daarmee ontdekte ik dat ik al die tijd alle antwoorden al bij me droeg en alle leermeesters die ik tijdens mijn leven ben tegen gekomen nodig had om die kennis en mijn eigen wijsheid te helpen ontsluiten.

En die antwoorden en die wijsheid heb jij ook. Het is soms niet meer dan met andere ogen naar jezelf kijken.

Innerlijke groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijke bent.

Ik kijk er naar uit om een stukje met jou mee te reizen….