Spiegelogen op mij gericht

“Spiegelogen op mij gericht”
29 augustus 2018

Al een geruime tijd werk ik samen met Monique aan mijn coaching traject.

Bij Monique voel je je gelijk op je gemak, door haar open houding  voelt  het als een warme deken. Ze  heeft het talent  een ambiance  sfeer  te creëren waarin je jezelf mag zijn, waarbij je wordt uitgedaagd om met jezelf aan de slag te gaan. Monique is scherpzinnig, leest hoe jij je voelt en past daar haar methode om jou te benaderen  op aan.

Haar aanpak  heb ik ervaren als prettig , het geeft richting.  De methode die wordt gebruik maakt het dat de sessies onvoorspelbaar zijn, er is geen  patroon te herkennen van voorspelbare vragen of een repeterend patroon. Haar toegepaste methodiek  maakt de sessies dynamisch zonder het overzicht te verliezen en geeft sturing daar waar nodig.  Ik heb dat als  zeer prettig ervaren. Ze blijft in de lead op het proces tijdens de coaching , daarbij goed oplettend wat jij nodig hebt en weet je te sturen naar de juiste vragen die je gaan helpen.

In haar aanpak weet ze je te prikkelen zonder over de top te gaan, ze voelt heel goed aan wat ze “aanraakt” en wanneer het genoeg is.

Als je inzicht wilt krijgen in jouw manier van communiceren, beperkende overtuigingen wilt doorbreken en of  een zetje in je rug nodig hebt, zijn de sessies met Monique zeker een toevoegde waarde. Daarbij is het ook leuk! Ze leert je te kijken naar jouw communicatie hoe je  contact te maakt met jezelf, patronen te herkennen en deze om te buigen.

Bij het afronden van de sessie heb je het voel dat je “rijker” bent geworden. Open einden worden weggenomen, ze neemt de tijd om er voor te zorgen dat jij “oké “  jouw reis vervolgt vaak met een opdracht of uitdaging  tot je genomen.